My Dzapeholics

Sunday, July 18, 2010

~pengantin tak bersuami~








       wuzzuuuuuuuuuup readers!! true.. true... 2 ari ni aku agak bizi membizikan diri ngan
kerja2 tambahan mengisi masa lapang yang tak berape nak lapang.. 

       long story, short, cuti minggu ni aku balik melake, sebab dah janji ngan alin nak cover 
dia untuk bride fashion show kat dataran pahlawan. Ni kira pengalaman baru la ni. tangkap
model wat catwalk atas stage. segan gak aku, tgk orang lain kamera berdepot2... aku nye
machine kanak2 nye je... tp lantak la.. kate beginner.. 

      disebabkan waktu aku menaip ni dah nk sampai waktu ayam bekokok, maka aku juz
letak gamba jelah. pasni nak sambung tido!

 ni chinese couple.. aku sesat... hehe tp design fashion diorang sumpah gempak

gadis2 rimba.. hehe


gmba ni paling aku suke.. nampak macam tgh duk dalam istana
pastu kat lua tingkap ribut petir.. ape aku ckap nih?




okey, lelaki tak dikenali muncul

lelaki x dikenali muncul kali ke dua

hari ke dua: waktu petang





cik salena gomez tgh bersiap

lelaki x dikenali muncul kali ketiga


3 comments:

ain said...

seyes pic2 kamoo...sgt santeK...

Apel D. Doragon said...

saye cntik x? ahaha;p.. btw tenkiu.. still learning

Rashid said...

salam

hehe.. hebat betul lelaki itu. Selalu muncul.. cam hero je.. ada unsur suspen je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...