My Dzapeholics

Thursday, July 7, 2011

violin ku sayang..

salam readers sekalian alam fana

nak pagi dah ni.. kul 2.32 dah pun.. dah le malam jumaat.. tetibe rase nak menaip... hehe.. aku
jarang share hidup aku kat dalam blog ni kan..

bukan xmo... tp xreti la nak cite.. letak gamba je cukup kot.. aku xpandai nk letak ayat2 best
cam korang..

gpun nk menulis ni kene hati2 tkut over exposed sgt lak kang... femes aku (omg prasan)

bagus kan aku.. haha thesis xjalan lagi ni duk layan fesbuk ngan youtube.. pastu running man ...
pastu family outing... hahah hanyut sgt aku ni..

time2 cuti sem 6 bulan ni byk plan aku sbnrnye.. di samping thesis ingat nak kurossss, nk tough!!,
silat lagi... nk ingat balik sume silibus... , nk blajar main tekpi lgi.. nunchaku lagi... violin... violin?
da berabuk dah dia... cian dia.. aku nak cari cikgu la... sape reti main violin.. aku sgt suke violin..
bg aku violin sgt romantik.. dulu mase kat alam shah, band aku xde violin so aku main saxophone je..

minat punye pasal beli la violin ni... tp blajau plahan2 dr youtube.. tp adat menuntut ilmu, kene
ade guru... guru yg leh tunjuk ajar leh tnye2..

slalu tgk video2 youtube peoples yg tunjuk skill diorg main wat aku jadi kagum...
ni antaranye..


ni jason yang.. aku pun xkenal main amik je dri youtube.. tp memng style la dia main sync
dgn beatbox.. dia ni da tahap pakai electric nye violin. mantapnye.. nak satu..

yg ni lak cover lgu airplane.. hear the violin sings~~~...

yg ni dari siri Kamen Rider Kiva.. Kurenai Otoya ngan Maya... romantik mak..

my violin...

ok guys.. tido tido sok bngun suboh!!

4 comments:

Dhya said...

belajor sampai pandai yer...^_-

nurmohd619 said...

hehee....klu nk gesek mancis, aku pndai la...nih biola.....huhuu...ceit.xkene nak berjiwa anak din biola~~

jue yasin said...

wow..nice blog..
full with picture..=)

Apel D. Doragon said...

dya: orait boss

nina: gesek mancis pun mancis laaa hehehe


jue: thanks.. ur blog very menarik also the fine:) hhehee suke cite monyet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...