My Dzapeholics

Saturday, July 30, 2011

Aku dah jumpe Hang Tuah.. Korang penah ke?

Salam..

patutnye semalam aku ade photoshoot untuk sorg awek ni

tp last minit dia cancel sebab lecturer dia kasik paper.

alang alang dah ade mood nak tangkap gamba, aku ajak la dak pipi member aku
pergi Bukit Supai main shoot2..

pastu kitorang pegi makan dekat masjid tanah, kat kuih udang Alor Gajah

tgh syok borak2 sambil makan tuh, tiba2 menjelma entahkan dari mana

satu kelibat

yg tidak asing lagi... tidak ah seng lagi... tidak gurusamy lagi...



bukan santa claus... bukan jua a samad said
cube peratikan nametag dia
Hang Tuah Gagah Perkasa!

Haa inikah datuk laksamana yang menjadi lagenda bumi Melayu, ade perigi name beliau,
ade stadium nama beliau, n xlama lagi maybe ade kereta name beliau??

N jadah ape topi tu? Hang Tuah keje jadi Polis ke kat PDRM Perak?

of kos la bukannn

pakcik ni datang2 terus lepak kat meja aku pastu buat2 besembang macm dah kenal 10taun.
Dak pipi iyekan je..

sekian pengalaman bersejarah aku..

selamat menyambut ramadhan

6 comments:

missina said...

loh duk msjd tnh ker,,hehe,,pakcik tu psy ke?,,,neway dtg sini balas kunjgn dan follow skalik,,,i love photography,,gmbr yg awk snap memg cantik sgt!

Apel D. Doragon said...

yey time kasih :) sy duk kuala. aah pakcik tu xbetol..

missSenget said...

kene masuk buku sejarah ni..

hohoh..

AYIE said...

hak3
smpai part topi tu aku tgelak sakan..
die dpt rse aura silat ko tu.. tu yg tros dtg lepak skali..
nway dak pipi tu ape?? x dpt hadam itu nama.. heh.
blog ko cantekkkk

Apel D. Doragon said...

miss angle xbetul: hahaha org sejarah xapprove pakcik niy

ayie: pipi tu kawan aku.. cepat hadam.. hehe gile dia sembang nk gengster je.. padehal cakap sorg2

Sarah Mohd Saleh said...

wahh kcik tuh howt kotttttt ;)
bile nak shoot pic sy.hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...